زمانهای قدیم خانم ها زمانهای زیادی را در آشپزخانه سپری می کردند بی آنکه به سلامتی خود بیاندیشند برای سرخ کردن پیاز و سیب زمینی یا هر ماده ی غذایی دیگری مدتها می ایستادند... این ایستادن های متمادی علاوه بر اینکه بر زانوها و کمر آنها آسیب وارد می کرد، باعث می شد بوی سرخ کردنی در فضای خانه بپیچد و اعضای خانواده در معرض مشکلات ریوی همچون آسم قرار بگیرند. اکنون زندگی ها به سمت صنعتی شدن در حرکت است و تکنولوژی موجب سهولت و راحتی کار ما شده است.
انواع و اقسام لوازم برقی همچون مایکروفر، آون توستر، چای ساز، کیک پز و نان پز و سرخ کن و ....برای ما ساخته شده تا سرعت انجام کارهای خانه و آشپزی را برای خانم های خانه دار افزایش دهد.
ما در این مقاله قصد داریم در مورد سرخ کن صحبت کنیم. سرخ کن نیز یکی از وسایل برقی به شمار می آید که برای سرخ کردن پیاز و سیب زمینی و بادمجان و کدو و انواع و اقسام مواد غذایی با سرعت بالا و حرارت مشخص استفاده می شود.
سرخ کن دارای یک سبد است که مواد غذایی در داخل آن سبد قرار گرفته و مجموعه ی سبد و مواد داخل آن در روغن در حال جوشیدن قرار می گیرند.
نوعی از سرخ کن ها بدون روغن هستند و عملیات سرخ کردن را با جریان هوا انجام می دهند و در سرخ کردن موادغذایی به هیچ وجه روغنی مصرف نمی کنند.
در هنگام خرید سرخ کن به گارانتی و برند دستگاه توجه نمایید و ما به شما توصیه می کنیم سرخ کن مورد نظر خود را از فروشگاه معتبر لوازم خانگی سینباد خریداری نمایید. ما به شما قول می دهیم که از خرید خود به هیچ ناراضی نخواهید بود و کمال رضایت را از خرید خود خواهید داشت.